21.7.2020

Η Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη προχωρά στη δεύτερη φάση της σταδιακής επαναλειτουργίας των υπηρεσιών της.

Υπενθυμίζεται ότι για τον προγραμματισμό της επίσκεψης του αναγνωστικού κοινού στο Τμήμα Εσωτερικού Δανεισμού, στο Αναγνωστήριο, στο Τμήμα Αρχείων, Εφημερίδων & Περιοδικών, απαιτείται η τηλεφωνική επικοινωνία ή η αποστολή email, προκειμένου να οριστεί συγκεκριμένη ημέρα και ώρα προσέλευσης.

Αναλυτικότερα, οι αναγνώστες μπορούν να επικοινωνούν με την Βικελαία Βιβλιοθήκη στα τηλέφωνα και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που ακολουθούν:

  • Τμήμα Εσωτερικού Δανεισμού-Αναγνωστήριο

2813409703 ή 2813409705

  • Τμήμα Αρχείων, Εφημερίδων & Περιοδικών

2813 409726, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2813 409727, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπογραμμίζεται ότι στους χώρους της Βιβλιοθήκης (Αναγνωστήριο, Τμήμα Εσωτερικού Δανεισμού-Αναγνωστήριο και Τμήμα Αρχείων, Εφημερίδων και Περιοδικών συμπεριλαμβανομένων και των δημόσιων υπολογιστών) η είσοδος των χρηστών θα πραγματοποιείται με αριθμό προτεραιότητας με βάση την εκάστοτε διαθεσιμότητα.

Το Αναγνωστικό Κοινό καλείται να διαβάσει προσεκτικά τις οδηγίες της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης σχετικά με τους όρους προσέλευσης και εξυπηρέτησής τους τόσο για την προστασία της Δημόσιας Υγείας όσο και για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της Βιβλιοθήκης.

Τμήμα Εσωτερικού Δανεισμού-Αναγνωστήριο

Τμήμα Αρχείων, Εφημερίδων & Περιοδικών