ΝΕΟ!!! Tο Ηλεκτρονικό Κατάστημα του βιβλιοπωλείου λειτουργεί στην διεύθυνση: www.evikelaia.gr


Οι εκδόσεις της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης, που ξεκίνησαν επί των ημερών του αείμνηστου Εφόρου της Νίκου Γιανναδάκη και συνεχίζονται με τη μέριμνα της Επιτροπής Εποπτείας της βιβλιοθήκης, έχουν καταξιωθεί για το υψηλό επίπεδο τους.

Ο Δήμος Ηρακλείου, αισθανόμενος την υποχρέωση να κάνει τις εκδόσεις αυτές προσιτές στο ευρύτερο αναγνωστικό κοινό αποφάσισε την ίδρυση εκθετηρίου -βιβλιοπωλείου, που λειτουργεί με ευθύνη της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Τουρισμού & Ανάπτυξης Ηρακλείου (ΔΕΠΤΑΗ).

Το βιβλιοπωλείο στεγάζεται σε καλαίσθητο χώρο δεξιά της εισόδου του νέου κτηρίου Αχτάρικα. Ξεκίνησε με τη διάθεση 91 τίτλων, από τις οποίες υπάρχει ικανός αριθμός αντιτύπων. Στις προθέσεις του Δήμου είναι η επανέκδοση των σημαντικότερων από τους τίτλους που έχουν εξαντληθεί. Το βιβλιοπωλείο θα διακινεί και βιβλία άλλων μη κερδοσκοπικών εκδοτικών οίκων, όπως είναι οι Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης και το Μορφωτικό Ίδρυματης Εθνικής Τράπεζας.

Αναλυτικά οι εκδόσεις της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης στην ενότητα Εκδόσεις.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο:  09:00 - 15:00, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή:  09:00 - 14:00 & 17:30 - 21:00
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κτήριο Αχτάρικα
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: τηλ. 2813-409247
EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

bookstore2

bookstore1