«Η Επανάσταση του 1821. Ένα δύσκολο εγχείρημα μιας περίπλοκης κοινωνίας». Κύκλος μαθημάτων με την Μαρία Ευθυμίου

ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

Τα μαθήματα της κ. Μαρίας Ευθυμίου με θέμα: «Η Επανάσταση του 1821. Ένα δύσκολο εγχείρημα μιας περίπλοκης κοινωνίας» θα γίνουν στην αίθουσα «Μανόλης Καρέλλης» στην Ανδρόγεω.

Ο κύκλος των μαθημάτων θα είναι τριήμερος, δηλαδή: Παρασκευή 31η Ιανουαρίου, Σάββατο 1η Φεβρουαρίου και Κυριακή 2η Φεβρουαρίου 2020. Οι ώρες μαθημάτων είναι: Παρασκευή – Σάββατο 5.30 μ.μ.- 9.00 μ.μ. και Κυριακή 9.30 π.μ. – 13.00 μ.μ. Η παρακολούθησή τους είναι δωρεάν.


Ένα χρόνο νωρίτερα… αλλά κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή. Έτσι, η «Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη» σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, πιστή στο πνεύμα της ιστορίας και των ιερών παρακαταθηκών που αυτή μας κληροδότησε, ξεκινά τον κύκλο των εκδηλώσεων που θα έχουν σχέση με τον επετειακό εορτασμό των διακοσίων χρόνων από την Επανάσταση του 1821

«Η Επανάσταση του 1821. Ένα δύσκολο εγχείρημα μιας περίπλοκης κοινωνίας».

Ομιλήτρια η κυρία Μαρία Ευθυμίου, Καθηγήτρια Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο κύκλος των μαθημάτων θα είναι τριήμερος, δηλαδή: Παρασκευή 31η Ιανουαρίου, Σάββατο 1η Φεβρουαρίου και Κυριακή 2η Φεβρουαρίου 2020. Οι ώρες μαθημάτων είναι: Παρασκευή – Σάββατο 5.30 μ.μ.- 9.00 μ.μ. και Κυριακή 9.30 π.μ. – 13.00 μ.μ. Τα μαθήματα θα γίνουν στην αίθουσα εκδηλώσεων της «Β.Δ.Β.», στο 2ο όροφο. Η παρακολούθησή τους είναι δωρεάν.

Ζωντανή μετάδοση και στο κανάλι Youtube του Δήμου Ηρακλείου: https://www.youtube.com/user/cityofheraklion/videos