Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στο εσωτερικό του Αχτάρικα

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στους εσωτερικούς χώρους του κτιρίου Αχτάρικα όπως διαπίστωσε σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης που ενημερώθηκε από τους επιβλέποντες του έργου.

   Στο δεύτερο  όροφο του κτιρίου όπως ενημερώθηκε ο Δήμαρχος μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη  ολοκληρώνονται οι εργασίες στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων καθώς ειδικά συνεργεία από την Αθήνα τοποθετούν τα ειδικά ηχοαπορροφητικά πανέλα ,το μεταφραστικό τμήμα ,όπως και το πάνω μέρος της αίθουσας όπου θα τοποθετηθούν τα οπτικοακουστικά μέσα όπου  θα φιλοξενούνται μεταξύ άλλων Διαλέξεις ,προβολή ταινιών και άλλες εκδηλώσεις Πολιτισμού
 Στον ίδιο όροφο  μπροστά στην είσοδο της μεγάλης αίθουσας βρίσκεται και το φουαγιέ όπου θα φιλοξενούνται μικρές εκθέσεις.
  Επίσης είναι ήδη έτοιμη και η αίθουσα κλειστών συλλογών όπου θα φιλοξενούνται συλλογές από έργα γνωστών ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών πχ.Σεφέρη κλπ όπου οι πολίτες θα μπορούν να διαβάζουν ότι τους ενδιαφέρει αλλά δεν θα μπορούν να δανείζονται για ανάγνωση.